tiistai 13. lokakuuta 2009

Saikku jatkuu taas...

Jep. Sairaslomaa jatkettiin 2,5 viikkoa eteenpäin ja  sain uuden kontrolli ajan. 

Joka päivä supistelee. Pitää vain muistaa levätä ja juoda paljon, paljon ja enemmän :)

Viime perjantaina supisteli ja nipisteli jo heti aamusta, mutta lähdin kuitenkin viemään pojat hoitoon. Harkitsin kyllä herättäisinkö mieheni veljen kuskiksi, mutta en tohtinut. Pienimmän sain vietyä vaivalloisesti hoitoon ja Eetun kanssa piti pysähtyä mummon pihaan, jotta mummo sai sitten viedä Eetun eskariin ja toimittaa minut kotisohvalle makaamaan.

Noh. supistelut helpotti, joskin oli vähän kumma olo päivällä. Ajattelin kuitenkin kokeilla neljän aikaan lähteä mieheni ja lasten kanssa markkinoilla käymään. Haimme miehen kanssa yhdessä lapset hoidosta ja ajoimme Maakuntamuseon eteen parkkiin. Tosi lyhyt kävelymatka markkina alueelle, mutta ei ollut minulle. Kerkisin kävellä juuri yhden teltan kulmalle kun alkoi supistella ja jouduin palaamaan autolle. Odotin sitten autossa puoliksi makuuasennossa poikia, varmaan noin puolituntia. Olo vain paheni. 

Loppupäivän sainkin sitten maata sängyssä. En uskaltanut liikkua kun supistelut olivat kipeitä. Välillä niin että olin kivusta kaksinkerroin. Harkitsin useaan otteeseen synnärille lähtöä, mutta puolen tunnin autossa istuminen olisi pahentanut tilannetta entisestään. Siispä join vain reippaasti vettä ja yritin rentoutua. Liikuin vain silloin kun kävin veskissä.

Puolilta öin tilanne oli helpottunut ja pääsin nukkumaan. Aamulla kaikki oli taas kunnossa.

* Tilanne säikäytti taas ja muistutti että "älähän äiti yritä liikoja".*

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti