maanantai 14. maaliskuuta 2011

Pätkiskakku MAIDOTON versio

Maidoton versio Pätkiskakusta





5 dl vehnäjauhoja
3 dl sokeria
2 tl vaniljasokeria
1 rkl leivinjauhetta
4 rkl kaakaojauhetta(esim. Van Houten)
150 g sulatettua margariinia
2 dl soygurt vaniljanmakuinen
100 g tummaa maidotonta suklaata ( 4 pätkiksen tilalle)
noin 5 minttutippaa
3 munaa

* Sekoita kuivat aineet keskenään.



* Sulata margariini kattilassa ja lisää paloiteltu suklaa sekaan. Kun suklaa on sulanut ja seos hieman jäähtynyt, lisää vielä soygurtti ja munat. Sekoita lopuksi tämä seos kuiviin aineksiin.
Sekoita hyvin.
* Laita taikina jauhotettuun kakkuvuokaan ja paista 175¤ , noin 45 min.

*Tai annostele taikina muffinivuokiin ja paista 175¤, noin 10-15 min.

Minä tein tällä ohjeella täytekakun. Pohjan kostutin ananas-passionhedelmä mehulla ja väleihin appelsiinimarmeladia. Päällyspursotus GOGREEN kermankorvikkeella ja koristeeksi kirsikoita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti