tiistai 9. kesäkuuta 2015

Hanna-tädin pikkuleivät (maidoton, munaton)

Hanna-tädin pikkuleivät  (maidoton, munaton)

















1 1/4 dl sokeria
2 1/2 dl vehnäjauhoja
1 1/2 dl perunajauhoja
1 tl leivinjauhetta
3/4 dl vettä
1 dl maidotonta margariinia


Sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää vesi ja rasva jauhoihin ja sekoita tasaiseksi taikinaksi. Pyörittele palloja tai tee lusikkaleipiä.
Laita pallot pellille harvaan, koska ne leviävät paistettaessa.
Paista 170 asteessa vaalean ruskeiksi.

Hyviä sellaisenaan tai kasta jäähtyneet pikkuleivät sulatettuun maidottomaan suklaaseen tai tomusokeri/kaakao/vesi/vaniljasokeri  -kuorrutteeseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti