sunnuntai 12. huhtikuuta 2009

Retkeilyä

Tiistaina 7.4. retkeilypäivä Prännärissä.



Aurinko paistoi ja keli oli kaikinpuolin suotuisa ulkoilupäivään lasten kanssa. Tällä kertaa ulkoiltiin vähän suuremmalla porukalla. Mukana olivat Sanja, Sini ja tyttöjen isä Jani. Myöhemmin seuraan liittyivät myös Kirsi, Jaska ja Madde.

Laitoimme nuotion makkaranpaistoa varten. Merellä... juu, mutta ei suoraan jäälle, vaan Muurikkapannun päälle. Hyvä kikka missä vain. Mieheni laittoi nuotion tulille ja lapsille kairattiin jäähän reiät että pääsivät pilkkimään. Pilkkiminen vain ei kauaa kiinnostanut vaan lapset touhusivat kaikkea muuta :)

Suurin osa ajasta menikin makkaran paistoon ja syömiseen. Juomana oli kuumaa kaakaota ja kuumaa mehua. Pullat ja piirakat tekivät myös kauppansa makkaranpaiston jälkeen :)

Lapsille oli mukana sukset, rattikelkka ja leluauto. Eetun sukset unohtui ottaa mukaan, mutta Kirsi , Jaska ja Madde toivat ne tullessaan, kun liittyivät seuraamme vähän myöhemmin. 

Syönnin jälkeen lapset innostuivat hiihtämään. Tai ...no Sanja jätti sauvat ja söi makkaraa hiihtäessään. Kuvassa edellä Madde, sitten Sanja ja takimmaisena Eetu.

Sinikin kävi hiihtämässä, mutta välillä piti päästä touhuamaan muuta. Meillä oli yksi leluauto matkassa. Sini tykkkäsi ajaa sillä ja niin myös meidän pikkumies, joka oli pian vaatimassa lelua itselleen.

____________________________________

Kolme (3) tuntia. Aika kului yllättävän nopeasti. 

____________________________________

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti