tiistai 1. kesäkuuta 2010

Hunajameloni toskapiirakka





Pohja:

150 g voita
1 dl sokeria
1 muna
2 dl vehnäjauhoja
2 dl kaurahiutaleita
2 tl leivinjauhetta

Nypi kaikki aineet tasaiseksi massaksi, levitä se vuokaan.
(pyöreä piirakkavuoka noin 28 cm halkaisijaltaan)

Täyte: (toska)

100 g voita
1 dl hienoasokeria
2-3 rkl fariinisokeria
2 3/4 dl kaurahiutaleita
1 ½ rkl maitoa
2 rkl vehnäjauhoja

Täytteen ainekset kiehautetaan kattilassa.

Kokoaminen:


Puolikas hunajameloni viipaloituna. Asettele meloni viipaleet vuokaan ja ripottele päälle hieman kanelia.

Paista 200 ¤ noin 15-20 min. Ota piirakka uunista ja levitä toska-täyte päälle. Laita uuniin ja paista vielä noin 15 min.


Herkullista! nams.

1 kommentti:

  1. oi oi...nam nam näyttääpä hyvältä. t. MerjaKoo

    VastaaPoista