maanantai 14. kesäkuuta 2010

Viikon päivitykset jälleen..

Muuttelin vähän noiden reseptien järjestelyä. Jos teistä joku kaipailee jotain tietynlaista reseptiä, niin on sitten helponpi löytää.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

No viime maanantaina kävimme lasten ja mummon kanssa Oulussa Tietomaassa. Tietomaa sopii todellakin kaiken ikäisille. Ei tarvii olla koululainen, jotta tietomaasta saa jotain irti. Tekemistä, touhua ja ihmeteltävää oli monenmoista ja 3-vuotiaasta mummoon sopivaa.
Meillä meni 3 tuntia tutkia kaikki ja lisäksi noin tunti ruoka ja välipalataukoihin. Joten varatkaa aikaa. Parkkipaikalla on 4 tuntia pysäköintirajoitus. Muistakaa kiekko ikkunaan.
Suosittelemme koko perheen matkakohteeksi.



- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Tänään 14.6. kävimme naapurien kanssa Jäänmurtaja Sampoa katsomassa kemissä.

Sampon kesäkahvila on auki päivittäin klo 10-18.
Pääsymaksu: aikuinen 5 € ja lapsi yli 4-v 2,5 €.
(Opastettu kierros laivalla pitää varata etukäteen.
)



Lapset tykkäsivät kovasti laivalla käynnistä ja heidän mielestään laivaretki oli jännittävä. Kävimme itse tutkimassa laivan tiloja ilman opasta. Pienten lasten kanssa pitää olla varovainen kun laivalla on jyrkkiä portaita. Nämäkin lisäsivät pienten jännitystä. Vautsi vau. Nyt riittää taas Iskälle kerrottavaa.
Kahvilasta saa hyvää kahvia ja pullaa. Lapset söivät jätskit ja pienimmille oli omat välipalat mukana.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Muuten ollaankin lasten kanssa ulkoiltu kovasti koko viime viikko. Edellä kerroin vain kuluneen viikon kohokohdat. Toki niihin voi laskea myös pannukahvin keitto harjoitukset grillikodassa ja traktorin korjauksen, joka oli lasten mielestä mielenkiintoista seurattavaa kun äijin kanssa istuivat pihalla työtä tarkkailemassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti