maanantai 28. kesäkuuta 2010

Niin meni juhannuskin...

Meidän hääpäivä siis oli kesäkuun puolivälissä.
Mieheni toi aivan ihanan kauniin kukkakimpun ja kävimme kahdestaan ravintolassa kun saatiin lapsille hoitaja. Ihanaa. Ensi vuonna sitten täysi kymppi täyteen.

Tekemistä on ollut kauheasti ja syntymäpäiväjuhlia, hääpäivä, juhannus... en siksi ole kerinnyt kirjoittamaan. Viimeisestä päivityksestä taisi olla kolme viikkoa. Juhannustervehdyksen sain sentään laitettua.
Juhannuksena olimme kotona ja rauhoituimme ja rentouduimme. Mukavaa yhdessä oloa lasten ja läheisten kanssa. Kovasti ollaan grillattu, paisteltu makkaraa nuotiossa ja ulkoiltu. Lättyja paisteltiin isolla porukalla grillikodassa eilen ja niitä sitten syötiin lettuhillon, mokkavaahdon ja pannukahvien kera, nams. Ah suomen kesää ja maaseudun rauhaa.

Tänään maanantaina kävin lasten kanssa liikennepuistossa. Ihan kiva juu, mutta ensi kerralla pitää varata vauvalle hoitaja, kun tuo kolme vuotias on vähän holtiton ajaja ja sitä pitää ohjata :)

Seuraava päivitys voi sitten taas viivästyä, kun on kakun ja koristeiden tekoa taas pari viikkoa etiäpäin. Katsotaan nyt. Kuvienkin saanti nettiin on aikaa vievää hommaa kun harjoittelen uusien ohjelmien käyttöä. Saatiin siis pari kuukautta sitten uusi tietokone viimein kun edellinen hajosi. Mutta samalla ohjelmatkin laitettiin uusiksi. Mistä muistuikin mieleen, että pitäisi alkaa tuo valokuvien järjestely savotta, iiiiiik. Niitä on yli 500 en nyt enää muista tarkalleen. Maaliskuussa teetettiin kuvat paperikuviksi ja sitten hajosi tietokone ennen kuin kerkisin järjestellä kuvat. Tarvitsen siis koneelta tiedostot, jotta voin järjestää ne paperikuvat.

Ai niin, reseptejä yritän laittaa pian lisää, mutta kuvia en voi kaikkiin luvata. Pitkäveteistä hommaa uusilla ohjelmilla käsitellä kuvat sopiviksi. Noh harjoittelen aina kun kerkiän niin saadaan taas hommat sujumaan. Lasten kanssa kun ei meinaa joutaa konetta tutkimaan ja opettelemaan. Jää aina iltatöiksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti