sunnuntai 11. huhtikuuta 2010

Tapahtunut aiemmin... ;)

27.2. juhlittiin siis pikku Topin 1-v syntymäpäivää. Siinä vasta vekkuli vekara. Syntymäpäivä kutsut olivat viihtyisät ja pöytä notkui herkuista. Sisareni tekemä kakku oli kerrassaan namia. Mekin kävimme juhlimassa koko viiden hengen voimalla. Pikkuinen tyttäremme oli ensimmäistä kertaa puettuna mekkoon, jos ei kastemekkoa lasketa. Kiitos vielä Jonnalle ihanasta mekosta.


Meidän perheen 3-vuotiaan syntymäpäivää piti sitten juhlia seuraavana viikonloppuna eli 6.3. Mutta kun molemmat pojat olivat kipeitä. Toisella oli kuume, nuha ja korvatulehdus ja toisella vain korvatulehdus. Loppujen lopuksi synttärijuhlia piti siirtää kahdella viikolla. Syystä että. Kolmivuotiaalla oli paha korvatulehdus. Korva jo veresti. Ensimmäinen antibiootti kuuri ei tehonnut ja hän sai uuden. Pikkumies ei olisi jaksanut.
20.3 sitten juhlittiin. Vieraita oli talo täynnä ja viimeiset lähtivät vasta klo 19 illalla. Kyllä olivat lapsetkin väsyksissä. Kertakaikkisen ihana, mukava ja puuhakas päivä oli.




Tässä sitten se kakku joka tehtiin näitä varsinaisia juhlia varten. Iskä teki ihanan makoisan kakun ja laitoimme kakun päälle kakkukuvan Mainio Manu eli Handy Man.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti