lauantai 24. huhtikuuta 2010

Varokaa heikkoa jäätä...

...älkää säikähtäkö. Kellekään ei ole käynyt pahasti. Vaikka kyllä pieneenkin vesimäärään voi hukkua. Mutta tässä tarinassa niin ei käy. Pitää olla valppaana lasten kanssa tähän aikaan vuodesta!!!
___________________________________________

Meidän ei tarvitsekaan käydä enää uimassa hallilla, kun noi pellot ja ojat on hyviä siihen ;) Meidän 3-vuotias kävi toissapäivänä uimassa pellolla ja mieheni joutui hänet sieltä hakemaan ja seki sitten (ilman kumppareita) reilusti yli nilkkoja myöten siellä kahlannu.
Siis kun siellä oli pellolla sellanen iso ja syvä vesilätäkkö ja jääpintanen. Eihän se poika pieni ollut osannut varoa että se jää menee rikki ja siellä on paljon vettä alla. Siellä se sitten lumpsi ja kaatu rähmälleen ja aina uudelleen kaatu kun oli liukasta ja rikkonainen jää, ei kunnon jalansijaa. Kotiin tullessaki sillä oli vielä 3 cm vettä kengissä. Very Water resistant ;D = eli hyvin pysyy vesi kengän ulkopuolella, mutta myös sisäpuolella. Se oli lutunen niin suumutrussa kun iskä kanto sen kotiin :) ja iskä reivullakin oli vettä kengissä ja varmaan harmitti. Ne olivat olleet tuolla Liakassa päin retkellä ja joutuneet istumaan vielä autossa märillä kamppeilla kotimatkan.

Silti lähtivät taas tänä aamuna retkeilemään. Saas nähä kuin net tulevat kotiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti