perjantai 30. huhtikuuta 2010

Mitäpä ollaan puuhailtu...

...no viime torstaina mie sain tarpeekseni tai "tuli mitta täyteen" tuon auton peräluukun kanssa. Kaasujouset on jo vuosia olleet huonossa kunnossa, eikä peräluukku pysy ylhäällä. On muutamanki kerran saanu siitä osuman päähän :)
Se on toiminut ihan hyvin kesäisin, mutta talvella ei ollenkaan. Nyt kun on tarvinnut vauvalle vaunuja kuskata, niin fiskarsista on tullut tarpeellinen työkalu. Siis kun meillä semmonen hieman lyhyempi vartinen fiskarsin lapio peräkontissa, niin sillä ollaan tunkattu luukku ylös, että saa kaksi kättä vapaaksi vaunujen siirtoon. Juu oikeen ihanan noloa alkaa sen kanssa värkkäämään kaupan parkkipaikalla muiden töllistellessä. Näin siis kävi torstaina kun olin yksin lasten kanssa ja ähelsin noita vaunuja ulos autosta ja sitten vielä lapset ulos. Tuli tunne että minua tuijotetaan ja vilkaisin muita autoja. Siellähän useampi ukko virnuili kattellessaan tätä touhua. Jee jee. Kyllä on mukavaa piristää muidenkii päivää ;D Hieman hävetti juu.
Siispä perjantaina menin autotarvike kauppaan ja tilattiin uudet kaasujouset. Sain ne maanantaina puoliltapäivin ja koska pihassa ei kettään aikuista miehenpuolta oleillut, niin vaihdoin jouset itte. Apunani meisseli ja se himputin lapio. :) Easy vaihto. Tän voi nainenki tehdä ite. Kokemattomanpia peräluukun kanssa taistelijoita kehoittaisn laittamaan kypärän päähän! Mie jo osasin tuota varoa, sen verran osumia tuosta luukusta jo saanut :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti